Büyükboğaziye İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda topluma faydalı, çevresinde örnek olarak gösterilen bireyler yetiştiren ve çevresine bilgi, görgü; umut ve mutluluk yayan bir kurum olmak amacında ve azmindeyiz.

Misyon: İlk öğretmen Atatürk’ ün önderliğinde yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı kişilik gelişimini tamamlamış, güçlüklere göğüs gerebilen, yeniliklere açık, hoşgörülü, farklı fikir ve tutumlara saygılı olarak yetiştirebilmektir.

Saatler: 08.20 - 14.10
Isınma: ELEKTRİKLİ KOMBİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 482 342 11 01 0 507 531 84 56

WEB - https://kiziltepebuyukbogaziyeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BÜYÜKBOĞAZİYE MAH. BÜYÜKBOĞAZİYE KÜME EVLERİ NO 132 KIZILTEPE / MARDİN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - 2.1. OKULUMUZUN TARİHÇESİ: Okulumuz, Mardin ilinin Kızıltepe ilçesine bağlı Büyükboğaziye köyünde bulunmaktadır. İlk kez 1957 yılında iki derslikli bir okul olarak eğitim –öğretim hayatına merhaba demiştir. Okulumuz 1969 yılında yapılan derslikle 6 derslikli bir okul olarak gelişimini sürdürmüştür.Okulumuz Büyükboğaziye köyünde ikamet eden öğrencilere hizmet vermektedir. 6 öğretmen ve 2 idareci olup 146 öğrencili bir okul olarak yoluna devam etmektedir.

Adres - BÜYÜKBOĞAZİYE MAH. BÜYÜKBOĞAZİYE KÜME EVLERİ NO 132 KIZILTEPE / MARDİN

Ulaşım ÖĞRETMEN SERVİSİ